Let our textiles embrace your soul

Innovatie & Design

Gedreven door nieuwsgierigheid ontwikkelt Casalis samen met haar ontwerpers innovatieve producten. Het is een uitdaging voor ons om producten te creëren die voldoen aan ons doel van een wereld van schoonheid en ons idee van kwaliteit. Casalis ontwerpt en produceert eigentijdse tapijten, objecten en akoestische panelen. Zowel functioneel als artistiek streven we steeds naar de allerhoogste eisen.

Acoustics

Innovatief 3D textiel met klasse A geluidsabsorptie

Hoogwaardig vakmanschap en ambacht

Onze passie is om de meest ervaren producenten te vinden die in staat zijn om de traditionele ambachten om te zetten in producten van de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd volgen we ook de meest recente technologische ontwikkelingen om zo hoogwaardige innovatieve textielproducten te creëren. Bij Casalis omarmen we een diversiteit aan technieken om onze verbeelding uit te dagen.

Tapijten

Ontdek onze topkwaliteiten

Duurzame materialen & productie

De natuur biedt ons een diversiteit aan grondstoffen. Hier maken wij dankbaar gebruik van om onze productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. De meeste van onze producten zijn op maat gemaakt, wat ons in staat stelt om afval tot een minimum te beperken. Dit wordt nog eens benadrukt om enkel de beste materialen in te zetten, zodat we producten kunnen aanbieden met een lange levensduur. De ontwerpen van Casalis zijn tijdloos.

Poefen, kussens & plaids

Een collectie inspirerend interieurtextiel

Voor Professionals

We bieden een volledig dienstenpakket voor professionals aan.

https://cdn.sanity.io/images/vvg4noj6/multilanguage/6459f2362f8e40a53f897537d8f9e7b36627d775-1037x778.jpg

Niet gevonden wat u zoekt ?