Let our textiles embrace you

Innovatie & Design

Gedreven door onze drang tot vernieuwing ontwikkelt Casalis samen met haar ontwerpers innovatieve textiel producten. Het is een uitdaging voor ons om producten te creëren waarbij we zowel schoonheid als kwaliteit vooropstellen met als doel bij te dragen aan een aangenamere leefwereld. Casalis ontwerpt en produceert eigentijdse tapijten, objecten en akoestische panelen. Zowel functioneel als artistiek leggen wij onszelf de allerhoogste eisen op.

Acoustics

Innovatief 3D textiel met klasse A geluidsabsorptie

Hoogwaardig vakmanschap en ambacht

Het is onze passie om samen te werken met producenten die de kennis hebben om traditionele ambachten om te zetten in hedendaagse productie van de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd volgen we ook de meest recente technologische ontwikkelingen om zo hoogwaardige innovatieve textielproducten te creëren. We maken gebruik van een diversiteit aan technieken om onze verbeelding uit te dagen.

Tapijten

Ontdek onze topkwaliteiten

Duurzame materialen & productie

De natuur biedt ons een diversiteit aan grondstoffen. Hiervan maken we dankbaar gebruik om onze productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. De meeste van onze producten zijn op maat gemaakt, wat ons in staat stelt om afval tot een minimum te beperken. We zijn fier om enkel de beste materialen in te zetten, zodat we jullie producten kunnen aanbieden met een lange levensduur. De ontwerpen van Casalis zijn tijdloos.

Poefen, kussens & plaids

Een collectie inspirerend interieurtextiel

Voor Professionals

We bieden een volledig dienstenpakket voor professionals aan.

https://cdn.sanity.io/images/vvg4noj6/multilanguage/6459f2362f8e40a53f897537d8f9e7b36627d775-1037x778.jpg

Niet gevonden wat u zoekt ?