Casalis

Our App

ONS INTERN TEAM, GEVESTIGD IN CASALIS' HOOFDKANTOOR.

  

franciscopy.jpg

FRANCIS - zaakvoerder 

De oprichting van Casalis laat me toe om met mijn opgebouwde kennis inzake textiel en bedrijfsbeheer te bouwen aan een merk waar schoonheid en originaliteit bovenop staan. Het internationaal contact met boeiende mensen en culturen samen met de drive om het mooiste interieurtextiel te ontwerpen en te vervaardigen biedt dag na dag veel energie, en een rijk gevoel van voldoening .

Herbronnen doe ik op mijn mountainbike met mijn vrienden, met mijn gezin aan de Portugese Zuidwestkust aan ongerepte stranden, of met mijn koptelefoon op mijn oren luisterend naar een goeie Spotify-afspeellijst.

verocopy.jpg

VERONIQUE - sales en magazijn

Mijn taak binnen Casalis is vooral mijn medewerking en aanwezigheid op beurzen en evenementen, mensen ontvangen in de showroom, perspublicaties ondersteunen ... Door dit werk hoor en zie ik ontzettend veel mensen en het schept heel veel voldoening als ik mensen kan raken met onze collecties en zij er vervolgens in slagen hiermee een aangename sfeer te creëren binnen hun woon – of werkomgeving. Een droom .

In mijn privé leven vind ik rust door heel veel te fietsen, bij voorkeur in mooie natuur, dit intense sporten doet mij helder denken. Daarnaast vind ik het zalig als mijn huis de zoete toeval is, niets leuker dan spontane, onverwachte bezoekjes van goede vrienden, gezellige etentjes. Vrienden geven mij tevens de gepaste feedback om mij  kritisch, creatief en positief te ontplooien binnen mijn professionele omgeving.

lindacopy.jpg

LINDA - orderverwerking en boekhouding

Ik werk reeds 10 jaar met plezier en veel enthousiasme voor Casalis. De producten, de sector, de collega’s en niet in het minst de zaakvoerders houden mijn job heel boeiend.

Naast mijn werk hou ik van aandacht geven aan mijn reeds volwasssen dochter en zoon maar ook van sportief fietsen, wandelen, film of, vergezeld van een goed glas wijn, samenzijn met vrienden of familie.

daisylightboxcopy.jpg

DAISY - logistiek en IT

Na 13 jaar werken binnen de diplomatieke wereld was ik op zoek naar werk dicht bij mijn huis. Ik verkoos een bedrijf dat nog binnen een internationaal kader sterk aanwezig was, met mooie, innoverende en creatieve producten, maar ik wilde geen ‘nummer’ zijn in een groot bedrijf. Gelukkig heb ik Casalis gevonden, een bedrijf met zo veel mogelijkheden, dat altijd kan verrassen. Wij zijn familie geworden.

In mijn vrije tijd geniet ik van voetbal (mijn zoon speelt elk weekend), maar ook van dansen en een gezellig avondje film kijken.

yannickcopy.jpg

YANNICK - operation manager

Door voor Casalis te gaan werken, kwam ik terecht in een designgericht bedrijf waar textiel de rode draad doorheen alle collecties is. Een fascinerende sector, waar uitdagingen en innovatie centraal staan. We zijn voortdurend bezig met onszelf opnieuw uit te vinden en dus zo te anticiperen op toekomstige trends. Als je houdt van een energieke en dynamische context, dan weet je waarom je voor Casalis werkt!

 In mijn vrije tijd probeer ik wat te sporten, ik hou er van om regelmatig met vrienden af ​​te spreken en als mijn schema me toestaat om te reizen, dan neem ik die kans. Ik neem deel aan de gemeenschap en draag ook bij aan de ontwikkeling van de gemeente waar ik woon, door de nodige betrokkenheid te tonen.

stefaanzw.jpg

STEFAAN - business manager Acoustics

Na meer dan 20 jaar ervaring in de houtbewerkingsindustrie, waar ik de verkooporganisatie heb geleid, besloot ik om bij CASALIS te gaan werken bij mijn zus en schoonbroer. Dit vooral als verantwoordelijke voor de verkoop en marketing van de akoestische panelen.

Een van de basisregels voor het starten van een nieuwe uitdaging is geloven in de prestaties van het product dat u verkoopt. Omdat de akoestiek een snelgroeiende markt is en de akoestische panelen van CASALIS zowel technisch als esthetisch de beste in de markt zijn, heb ik het gevoel dat ik kan bijdragen aan het succes van het product.

 

In mijn vrije tijd ben ik heel sociaal. Ik houd van uitgaan met vrienden, van water- of sneeuwskiën of van een tour maken met mijn klassieke auto. Als de tijd me toestaat, ga ik graag op een zeiltocht met familie of vrienden. Op zee zijn, geeft me de mentale rust die ik soms nodig heb in de hectische wereld van vandaag.

romanieintern.jpg

ROMANIE VERCAEMST - Creatief ontwerp Stagiaire

Studies: Bachelor Interieurvormgeving/meubelontwerp - KASK, Ghent Belgium

Ervaring:

  • stage bij Marcel Wanders Studio - Amsterdam
  • stage bij Tolhuijs - Amsterdam
filipe2.jpg

FILIPE MENDES - Product ontwerp Stagiair

Studies: Bachelor Industrieel ontwerp - ESAD Caldas da Rainha, Portugal

Ervaring: Freelancer product/industreel ontwerp