Casalis

Our App
franciscopy.jpg

FRANCIS - zaakvoerder 

De oprichting van Casalis laat me toe om met mijn opgebouwde kennis inzake textiel en bedrijfsbeheer te bouwen aan een merk waar schoonheid en originaliteit bovenop staan. Het internationaal contact met boeiende mensen en culturen samen met de drive om het mooiste interieurtextiel te ontwerpen en te vervaardigen biedt dag na dag veel energie, en een rijk gevoel van voldoening .

Herbronnen doe ik op mijn mountainbike met mijn vrienden, met mijn gezin aan de Portugese Zuidwestkust aan ongerepte stranden, of met mijn koptelefoon op mijn oren luisterend naar een goeie Spotify-afspeellijst.

verocopy.jpg

VERONIQUE - sales en magazijn

Mijn taak binnen Casalis is vooral mijn medewerking en aanwezigheid op beurzen en evenementen, mensen ontvangen in de showroom, perspublicaties ondersteunen ... Door dit werk hoor en zie ik ontzettend veel mensen en het schept heel veel voldoening als ik mensen kan raken met onze collecties en zij er vervolgens in slagen hiermee een aangename sfeer te creëren binnen hun woon – of werkomgeving. Een droom .

In mijn privé leven vind ik rust door heel veel te fietsen, bij voorkeur in mooie natuur, dit intense sporten doet mij helder denken. Daarnaast vind ik het zalig als mijn huis de zoete toeval is, niets leuker dan spontane, onverwachte bezoekjes van goede vrienden, gezellige etentjes. Vrienden geven mij tevens de gepaste feedback om mij  kritisch, creatief en positief te ontplooien binnen mijn professionele omgeving.

lindacopy.jpg

LINDA - orderverwerking en boekhouding

Ik werk reeds 10 jaar met plezier en veel enthousiasme voor Casalis. De producten, de sector, de collega’s en niet in het minst de zaakvoerders houden mijn job heel boeiend.

Naast mijn werk hou ik van aandacht geven aan mijn reeds volwasssen dochter en zoon maar ook van sportief fietsen, wandelen, film of, vergezeld van een goed glas wijn, samenzijn met vrienden of familie.

daisylightboxcopy.jpg

DAISY - logistiek en IT

Na 13 jaar werken binnen de diplomatieke wereld was ik op zoek naar werk dicht bij mijn huis. Ik verkoos een bedrijf dat nog binnen een internationaal kader sterk aanwezig was, met mooie, innoverende en creatieve producten, maar ik wilde geen ‘nummer’ zijn in een groot bedrijf. Gelukkig heb ik Casalis gevonden, een bedrijf met zo veel mogelijkheden, dat altijd kan verrassen. Wij zijn familie geworden.

In mijn vrije tijd geniet ik van voetbal (mijn zoon speelt elk weekend), maar ook van dansen en een gezellig avondje film kijken.

yannickcopy.jpg

YANNICK - operation manager

stefaanzw.jpg

STEFAAN - business manager Acoustics